lauantai 8. maaliskuuta 2014

Maisemanvaihto


Vähän jännä lueskella arjen asioista, kun työkuvioiden takia tuli lähtö ihan muualle kuin lähikauppaan. On hieman orpo olo nyt, kun perhe ei ole mukana. Tarkoitus oli kyllä, että koko porukka tulisi, mutta homma meni niiltä osin pieleen.

Tapani mukaan dramatisoin yksinoloani ja huokailen itsekseni, mutta yleensä jossain vaiheessa reipastun. Pitää vähän miettiä, mitä tänne kirjoittelisi. 

Pari kuvaa aamulenkin varrelta. Oon asunut täällä ennenkin ja paikka on varmaan helposti arvattavissa.


Näköjään aamulenkkiläinen ei tajunnut siirtää näppejään kuvasta. 


Muurialueet on olleet musta aina tosi jännittäviä.Mun eteinenkin näyttää tällä hetkellä vähän eriltä.


11 kommenttia:

 1. Lähtö siis toteutui? Huippua. Ymmärrän kyllä ikävän mut mahtava kun matka järjestyi sulle. Ja onneks on skypet yms. Päivitäppä kuulumisia tänne, oon reipastunu blogi(e)nlukijana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep just näin. Kyllä tää on ollut toistaiseksi aivan hyvä juttu. Yritin liittyä sun blogin lukijaksi, mutta ei jostain syystä nyt onnistunut, koitan myöhemmin uudelleen.

   Poista
  2. En tiedä, mikä tuossa liittymisessä mättää: kännykällä onnistui mutta läppäriltä ei, outoa. Olipa mukava lukea myös sun uusia tunnelmia/ajatuksia sieltä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moikka, kyllähän tässä vielä kestää mutta tuun välillä käymään. Jos on joku erityinen syy miksi kysyt niin kirjotellaan vaikka Fakbuukissa, voin kertoa sitten tarkemmin!

   Poista
 3. Ohhoh, onpas sulla pramee portaikko nykyään. :) Mukavaa työtä sinne jonnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Joka kerta pieni ylevöittävä hetki, kun avaa ulko-oven :) Se ei kestä tosin kovin pitkään, joskin vanhat lankkulattiat ja muikea huonekorkeus tuovat pientä bonusta pikku luukkuuni.

   Pitää koittaa nauttia juu työstä ja saada jotain aikaan. Pientä painetta on ahterissa koko ajan aikaansaamisista...Mutta sullakinhan oli vissiin muutoksia sillä saralla tuloillaan!

   Poista
 4. Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi, ja katsos vaan, ollaan samoilla kylillä! :D Toivottavasti on hyvä työpätkä, vaikka ilmeisestikin väliaikainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaahas! :) Mikäs oma tilanteesi on, pysyvämmin täällä-kö?

   Poista
  2. Joo pitkään täällä olen jo ollut ja pesti vaan jatkuu. Mutta mikäs täällä tv-tornin maisemissa on olla. :)

   Poista
  3. :) Mullakin suora näkymä ikkunasta.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...