lauantai 9. marraskuuta 2013

Nukkeleikkejä

Tässäpä Ikean nukensänky vaaleanharmaaksi maalattuna sekä Mulan-nukke jumpsuitissa, joka valmistui tässä aiemmin viikolla.

Sängyllä on ollutkin käyttöä, koska kuulemma Tähkäpää ja Mulan ovat olleet molemmat kuumeessa. Onneksi ei sentään vesirokkoa niin kuin muuten täällä...

Mulanin onepiece Metsolan joustofroteeta, vetskari tädiltä saatua kasaria, taustalla maailman ihanin pieni liehuletti.

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana :)! Ihana nukkekin (ja toki unelmoiva tyttäresikin). Joskus aiemminkin blogissasi vilahti joku Tähkäpää (:D meniköhän ihan mönkään), mistä olette noita löytäneet?
  Ihana tuo sänkypeitekin! Ja nuo tyynytkin olet tainnut itse päällystää...?
  Tässäpä samoilla lämmöillä kerron, että kävin itse tänään ostamassa viittavermeet lapsille ja ajattelin ommella velho- ja supersankariviitat joululahjoiksi :D! Olen ideasta itse niin villinä, että tämä oli pakko jollekin jakaa. Lääkäritakkikin olisi kiva ja mitä muita roolileikkivaatteita... Yksi paita ja housutkin olisivat leikattuina odottelemassa, kun vain ehtisi ja jaksaisi ommella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kuulostaa hyvältä, toivottavasti menee ihan toteutuksen asteelle :D Täällä kun on joskus helmasyntinä innostus, joka ei lopulta puhkeakaan ajoissa kukkaan...Varmasti kyllä mieluisat joululahjat tulossa.

   Nuket on tilattu briteistä Disney-storesta. Niiden tilaaminen on helppoa ja nuket löytyvät hakusanalla Disney Animator Dolls.

   Jep, tyynyt on kokonaisuudessaan itse ommeltuja. Ovat näppäriä lasten leikeissä. Joskus oon meinannut jotain ohjettakin tänne, mutta en ole saanut aikaiseksi...Enkä ole mikään superompelija, joka osaisi älyttömän hyvin selittää.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...