sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hetki pihalta

Aamu oli ihanan kuulas. Kammoan kovien pakkasien aikaa, mutta tällaisissa aamuissa kuin tänään viipyilisin mielellään.

Sunnuntaissa oli kivoja elementtejä. Onhan se sinänsä sääli, että tullakseen tyytyväiseksi on saatava jotain aikaan. Mutta turha sitäkään on ylianalysoida. Viritin viimein jänisverkot pensasmustikalle ja omenapuulle, siivosin pihaa, istutin kukkasipuliruukun sipulit, tehtiin mokkapaloja (olen metsästänyt täydellistä reseptiä vuosia, tänään tuli hyvä erä), leivottiin pitsaa,...

Täällä on vesirokkosouvi, joten töihin en lähde viikkoon. Tuntuu jännältä jo valmiiksi olla viikko kotona! Epätyydyttävä osuus: Töitä pitäisi silti saada tehtyä. Tyydyttävä osuus: Potija on sentään eskarilainen eli ei tarvitse koko ajan varoa, että saa sählymailasta päähänsä.

2 kommenttia:

 1. Sinun ehtoisa elämäsi on niin ihanan eksoottista edelleen minun näkökulmastani, että näitä on sulokasta lukea. Kirjoitan tällä hetkellä romaania, joka sijoittuu omakotitaloon. Olen ehkä vähän kauhuissani, mutta olen onneksi ollut aikuisena paljon mökillä ja asunut lapsena no, ainakin paritalossa, tai öö, talokompleksissa joka muistutti jollain tapaa omakotitaloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Kerro sitten kirjeessä kirjasta hieman enemmän! Tai siis sen verran mitä pystyy spoilaamatta omaa ajatuksenkulkua sen teon suhteen.

   Voin olla kyllä omakotitalokonsulttina, jos on jotain kysyttävää ;) Minähän en siis asu omakotitalossa, mutta ainahan näkemyksiään voi esittää, hah.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...