maanantai 4. maaliskuuta 2013

Sisäpäivän lapsityövoimaa

Meikäläinen on kököttänyt kohta kaksi viikkoa sisällä. Kuopuksella on komeankuuloinen laryngiitti (itsediagnosoitu kera Googlen....hyljeyskä check, vinkuva hengitys check, jatkuva kuume check, törkeän kipeä kurkku check,...), että on pitänyt teljetä isompikin sisälle.

Tehtiinpä sitten tällainen "hieno" skräppäystaulu!

Mies särki joku aika sitten yhden taulun ja oli tarkoituksena nakata tausta roskiin. Päädyin toisiin aatoksiin ja niinpä liimailimme liisterillä skräppäyspaperia karheaan pintaan, joka oli esikoisen mielestä "karvainen" ja kaipasi "nyppimistä" (köh).

Kaikki tarvikkeet löytyivät kotosalta ja skräppäyspapereiden lisäksi hyödynsimme tarroja, kaverivalokuvia ja piirustusta sekä washiteippiä, jolla saa vaihdettua "näyttelyaiheita". Tässä onkin tilaa lisäkuville.

Tosiaan "karvaisuuden" vuoksi keskellä on pientä kupruilua, mutta hei, "tein itse, säästin", kuten veljeni sanoo pilke silmäkulmassaan (kuka nyt tunteekaan veljeni, tietää, ettei hän sano tällaisia juttuja vilpittömin mielin).

Ainakin toistaiseksi asensin taulun sängyn yläpuolelle, ehkä on mukava katsella kivoja juttuja ennen unen tuloa.

Kaverikuvien lisäksi laitoimme tällä erää pikku piirustuksen bestikseltä...


Ja kukkakedolla sipsuttelee herttainen Tyrannosaurus rex välipalalla! Dinosaurukset on ihan parasta parhautta ja ehkä yhtä hyvää tai vielä vähän parempaa ovat keijut, mutta niitä ei tähän hätään ollut. Ehkä ne muuttavat galleriaan hieman myöhemmin, jos Taiteilija onnistuu mielestään piirtämään niille Oikeanlaiset tukat...

3 kommenttia:

 1. Tein itse, säästin on yksi meidän perheen motoista. Ja sun blogista inspiroituneena olen haaveillut saavani aikaiseksi aihetta käsittelevän postauksen omaankin blogiin. Kaunis taulu, parempi kuin kaupasta ostetut! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin teki itse ja on hirveän tyytyväinen ;) Minäpäs jään kuulolle, milloin saat pinnistettyä aiheesta postauksen!

   Poista
 2. Tuo ylimmäisen kuvan vaaleansininen pehmolelu on sangen valloittava!

  P.S. En ole unohtanut sulle kirjoittamista. Se on mielessä, jahka tässä on ensin joku sellainen hetki, että ehtii hengittää hetken. Sitten tulee varmasti mieleen kaikenlaista mukavaa puuhaa taas, kuten mm. kommunikointi ja käsityöt. :)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...