sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Palmusunnuntaina

Tänään ei ole virpomista lukuun ottamatta sovittuja menoja, ei myöskään kunnianhimoisia suunnitelmia. Tekisi mieli napata naamariin pari pisamaa, käydä ehkä suksien päällä.
Mieli on hyvä ja reipas.

Jätän syvällisemmät sanottavat ja näytän vaan pari kuvaa. Kaikenlaista muhii mielessä, mutta kerron niistä toisella kertaa. Tekisi mieli lukea tyttären kanssa Jali ja suklaatehdasta. Ja sitten keittää kahvit.

Tässä pääsiäistipu eli minä keltaisessa. Keltainen on ei-listallani, sillä se saa mut näyttämään ruumiilta. Jokin hairahdus on päässyt käymään, kun tämän kankaan isäni sponsoroimana joku aika sitten hankin. Joustofrotee on Metsolasta, kaava Ottobren Pigeon Grey, ja metri riitti!

Ohessa t-paita miehelle, Nosh Organicsin kuumailmapallokankaasta. Kaava oma.Tässä pikkuakka lähtee virpomaan. Naapurin tytöllä oli komea koukkunokkakin, mutta vielä toistaiseksi, kun on lupa olla stylistinä, pitäydyn mummelimaisessa noitalookissa.p.s. Tai no pohditaan hieman sittenkin! Jokin aika sitten menin "kehaisemaan" irseäni epäsovinnaiseksi ja sain kuittauksen, että haloo, sinähän leijailet kodin hengettärenä. Ehtoisa emäntä ei olekaan pelkkä vitsi! Yhyy. Niin se elämä muuttaa. Pakko mainita, kun tästä tuli niin harmoninen pikku kirjoitus. Väitän silti, että kodin ulkopuolella ja pääni sisällä pysyn aina ainakin hieman epäsovinnaisena. Ai miten? No siten vaan! Ei sitä niin yksiulotteisia otuksia olla.

8 kommenttia:

 1. hienot vaattet olet ommellut ja suloinen Noita teillä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaatteet molemmilla. Mahtavat ja niin raikkaat. Onneksi jonkun muunkin mies, saa vaimoltaan vaatteita :)

  VastaaPoista
 3. Hurmaava noitaneito =) Mahtavat vaatteet olet ommellut!

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköinen pari! Ja mustavalkoinen mekkokin tuolla aiemmin tosi kivan näköinen! Meillä virvotaan vasta ens lauantaina.. esikoinen juuri suunnitteli alkavansa huomenna vitsojentekopuuhiin, meinaa tehdä kuulemma sata vitsaa ja käydä sadassa talossa.. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vissiin siellä päin tosiaan virvotaan eri aikaan! Melko urakka sun esikoisella. Kyllä ikä taitaa lisätä ahneutta (tai ainakin karkkihimoa), sen verran kuuli juttuja vanhemmilta virpojiltakin :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Myönnän olleeni turhamainen ja käyttäneeni järjestelmäkameraa...

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...