tiistai 22. tammikuuta 2013

Tuokio arjessa


Olin viikonlopun pääkirkolla. Mukava tuulettua aina välillä. Vierastin paikkaa ennen, mutta se tuli ehkä tällä reissulla astetta kotoisammaksi. Ei se mikään Berliini tai Kööpenhamina ole, sellainen uusien tuulten nuuskimispaikka, mutta vähän isomman maailman meininkiä silti. Lasten kanssa junalla matkattiin, edullisilla joulukalenterilipuilla (1,5 e suunta). Naatittiin elämästä.

Kuvassa toinen valmistunut telkkarityyny. 


Siinä on itäneitä siemeniä. Jotenkin ne edustavat elämää minulle, alkua ja kasvua. 


Tässä kotona alkaa olla jänniä valoilmiöitä.


Ja aika paljon ihan vaan niitä pieniä ilmiöitä.


5 kommenttia:

 1. amy butler <3 upea tyyny siis! ja hyvinhän teillä näyttää tuota aurinkoa olevan siellä :)

  VastaaPoista
 2. Haa, joko olet alkanut suunnitella kevättä? Penkonut siemenvarastoja? :)

  Hienoja tyynyjä, ihanaa aurinkoa! Helpottava huomata, että kevät on tulossa tuolta joskus.. :) Josko sitä itsekin jaksaisi "herätä" talviunesta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta! En ole vielä penkonut, ja ajattelin pidättäytyä myös uusista ostoista, josko vaikka edellisvuotisista riittäisi tällekin vuotta ja hankkisi vain sipulit ja sellaiset. Entäs itse?

   Kyllähän mää syksyllä vannoin itselleni, että palstaa laitetaan tänä vuonna vain puolikas ja itseä ei yritetä näännyttää harrastuksen äärellä. Pienet satsaukset pihaan houkuttelisivat. Josko sitä pitkäaikainen unelma omenapuusta vaikka, kun takapihalta kaadettiin iso koivu ja joku minimalli sinne ehkä nyt mahtuisi...

   Eilen kävin myös Ruotsin "lomalla" ja mukaan lähti 45 kruunun yrttiloota...Vissiin periaatteella kastele ja katsele kasvua. Saas nähdä, milloin sen uskaltaisi ottaa kokeiluun, ehkä maaliskuulla jo...

   Poista
  2. :) Olen kyllä käynyt täällä, mutta kommentit jääneet jättämättä! Tuo sinun tän pvän postauksessa kuvaamasi jääkaapin oven avaaminen kuvastaa mun elämää tässä lähiaikoina.. huono mieli ja lohturuokaa.. Mutta uskon että tästä taas noustaan, ei siis normaalia pimeysahistusta kummempaa!

   Maanantaina "oikeisiin" tai koulutusta vastaaviin töihin ja jännittää niin pirusti. Kuinka tällainen lähes 7v kotona pyörinyt hellapoliisi taipuu enää ymmärtämään mitään järjellistä! ;-) Huh, mukavaahan tämä, mutta niin jännittävää myös!

   En ole ajatustakaan luonut kesän istutuksille!!! Inspiraatiota odotellessa..

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...