tiistai 1. tammikuuta 2013

Lisää nukkemekkoja

Nukkemekkotehtailu on jatkunut, koska saumurini on mennyt rikki ja haaveilen, että löytäisin tilalle uuden. Joulupukki sanoi yllätyksekseni, että saattaisi sellaista sponsoroida. Vanha ei laadullisesti tyydytä laisinkaan, kaipaisin suuresti nelilankaista luotettavaa peliä. Saumuriharjoitteluun tuo 100 euron käytetty Singer on toki ollut ihan kiva, toisaalta en ole sitten ehtinyt muodostaa saumurointiin kiintymyssuhdetta, kun olen nähnyt niin paljon irvisteleviä saumoja ja löysää tikkiä.

Nämä nukenvaatteet ovat siitäkin kivoja, kun voi ommella vaikka vain pienen hetken ja saa jo heti jotain näkyvää (olen nimittäin opetellut kärsivällisyyttä, etten surruuttelisi huonoa jälkeä).

Kankaat ovat pieniä jämätilkkuja. Tässä Pat Bravoa Riine-kaavalla, lisäsin vielä pienen turkoosin pilkkunauhan koristeeksi.


Samoin tämä Pat Bravon puuvillaa, helmaan ompelin vanhasta verhosta koristerypytystä.


Tässä Znokin trikoota Hilcon sukulakuraitaisilla leggareilla, tätä lohikäärmettä mulla ei ole koskaan ollut kuin pieni tilkku, vaikka tämä on musta oikein kivaa. Niin että jos sattuu palanen kotivarastossa lojumaan, voin mieluusti vaihtaa...Uuttavuotta vietin yltäkylläisissä tunnelmissa. Joululukemisina oli kirjastosta Hellapoliisi-keittokirja. Kokeilin paria kermaviilipohjaista salaattia sekä couscoussalaattia ja rieskarullia. Ihan kivoja perusreseptejä, mutta en vielä rakastunut. Ehkä siksi, että keittokirja ei ole erikoistunut kasvissyöjiin ja siksipä siinä ei ehkä ole mukana vegen vaativaa näkökulmaa. Tekisi mieli kokeilla siitä vielä intialaishenkistä pataa, mutta pelkään sen olevan liian "suomalaista" makuuni.

Jopa valkoviiniä löytyi kaveriksi, kun penkaisin kotoa. Tipattomalle ei sinänsä tarvetta ole, mutta

Pienellä alakulolla aloittelen arkea.


1 kommentti:

  1. on noi kyllä kivoja noi nukkein vaatteet!
    ruokakin näyttää oikein houkuttelevalle - nams!

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...