torstai 27. syyskuuta 2012

Get the Message -tyyny

Seuraa hieman hehkutusta, mutta sallittakoon se, koska eilisen ja tämän päivän teemana tuntuu olevan "miksi ihminen ei ole koskaan valmis".

Tästä ompeluksesta annan nimittäin itselleni taidollisesti kasin, mutta fiilisperusteilla kymppi plussan!

Kyseessä on tyttärelle tehty Amy Butlerin kaavalla tehty Get the Message -tyyny, jonka ompelin istumiskäyttöön. Tälle on tarkoitus ommella pari serkkua ja ottaen huomioon, että aloitin vähiten mieluisimmalla kankaalla, olen jo nyt aika ihastunut enkä osaa vielä kuvitella, millaista on, kun pannaan tämä yksilö serkkujen kanssa pinoon :)

Ajatuksena nyt kuitenkin se, että lapset tykkää leikkiä lattialla ja peuhuta tyynyjen kanssa. 


Tyyny on pehmoinen, koska vanua ei ollut kotona enempää, mutta silti kohtuu jämäkkä. Tereetkin tein, mutta tereiden sisällä olisi voinut olla kovempikin materiaali. Näihinkin olen tyytyväinen ainakin sen kasin edestä, sillä pehmeät tereet pitävät tyynyn pehmeänä ja ryhdistävät sitä silti.


Tyyny sijoitettuna tyttären huoneeseen.Kaava on ostettu nappikauppa Polinkasta. Kankaat Amy Butleria Eurokankaasta.

7 kommenttia:

 1. Oi kun nätti! Itselläkin on lattiatyyny todo listalla, mutta en osaa päättää millaisen tekisin. Tereet myös hienot. Täällä harjoitellaan moisia ja vielä aika huonoin tuloksin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaavan hyväksi puoleksi mainittava, että pitkän tankkauksen jälkeen sen ohjeet olivat sinänsä seikkaperäiset. Neuvottiin esim, miten tuon välisuikaleen aukileikkaukset pitää tehdä, että kangas taipuu pyöreään muotoon jne. Tereetkin oli aika yksiselitteisesti neuvottu. Että suosittelen sinänsä :P

   Poista
 2. Ihana tyyny ja kaunista kangasta! Tuollaisiahan voisi alkaa itsekin tehtailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! En ikinä kyllästy Amy Butlerin kuoseihin!

  VastaaPoista
 4. Ohhh.... IHANA!!! Melkein pitää itsekin tehdä tollanen tyyny... Kankaitakin olis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiotko tilata kaavan vai tarvitko muutaman kaavassa olleen vinkkiviitosen? Ei kai kaavassa muuta kriittistä kuin mitat, se, että sisälle tehdään samanlainen tyyny ohuemmasta kankaasta ilman tereitä (se joka täytetään vanulla), ja nuo "sivupalkit" ommellaan eka renkaaksi ja sitten surautetaan suoralla pitkät sivut, jotka sitten tukee aukileikkauksia, joita leikataan kauttaaltaan pitkät sivut puolen tuuman välein. Helppoa kuin heinänteko tai ehkei ihan ;)

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...