lauantai 1. syyskuuta 2012

Gypsy Caravan -tilkkupeitto

Ihan alkuun tervehdys työpaikan pojille: jos ihan oikeasti olette niin sherlockeja, että löydätte tämän blogin, tarjoan oluen. (Raukat kai luulevat, että blogini olisi jotenkin heille kiinnostava, muahahahhaa.)

Tässä nyt vähään aikaan viimeinen tilkkupeitto.

Osallistuin taas Ompeluelämää-ryhmän kankaattomaan kuukauteen, mikä ei tehnyt tiukkaa, koska kotonaolojaksoni aikainen kankaiden ostelemisen huuma on ohitettu.

Tämän tilkkutyön tein sohvanpäälliseksi kellariin, mutta siellä ei ole ikkunoita, joten kuvan saaminen ei onnistu. On kyllä muutenkin pimeä päivä, 1. syyskuuta, sadetta ilmassa.


Tilkut on fabric.com -verkkokaupasta, kaksi Amy Butlerin Gypsy Caravan -charm packia. Eli vielä kerran valmistilkkuja. Olen halunnut fiilistellä Butler-kuoseilla ja tilkkutöitä tehdessä kokoelmiin saa mukavasti otetta. Jos sitten joskus haluaa vaikka tilata yhtä, tietää jo, mistä tykkää.

Tosin en minä yksin Butlereille uskollinen ole...

Taustapuuvilla on  Eurokankaasta.


Olen käyttänyt kahdessa aiemmassa työssä reunakoristeena pallonauhaa, mikä sopii tilkkutöihin mielestäni ihanasti, mutta tällä kertaa kokeilin tällaisia tupsuja. Näihin hain vielä erikseen tuollaiset pinkit puuhelmet, joista on vielä lähempää otettu kuva.Tykkään tuosta kuosista, missä on pinkki kukka.


Tässäpä ne tupsut työn jokaisessa  nurkassa. Jäävät roikkumaan sohvan reunan yli eli korostuvat sitten oikeassa käytössä.Yksi salakuva kellarista! Tässä tilkkutyö todellisessa käytössä :)


5 kommenttia:

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...