keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Tyttömäinen paita kesään tai toimistolle

Jos sinulla on metri puuvillaa ja tarvetta kesä- tai toimistopaidalle, tässä oma vinkkiviitoseni.Haaveilin tällaisen paidan teosta pitkään, ja kahden paitaehdokkaan kankaat ovat odotelleet viime syksystä hyllyssä. Tähän kokeiluversiopaitaan käytin metrin Michas Stoffecken Hamburger Lieben suunnittelemaa Bella Fiorella -sarjan puuvillaa. Sain sen aikanaan hyvin edullisesti ainoasta koskaan hankkimastani Michasin yllätyspaketista.

Kaavan piirsin kolmisen vuotta sitten työmatkalla Malmössä ostamastani Fröken söt -merkkisestä paidasta. Sen jujuna on rennon löysähkö malli, jonka kaulus solmitaan rusetiksi ja jossa on napakat aavistuksen puhvihtavat hihat. Olen pitänyt sen asiallisesta, rennosta ja leikkisästä otteesta.

Ompelin vielä helmakaitaleesen tuollaisen pitsinkin, kun sitä oli kotona.

Kangasta kului tasan metri.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mua jännitti tämän kokeileminen etukäteen, koska odotukset olivat suuret. Nyt uskallan varmaan kokeilla "varsinaisellakin" kankaalla, koska tästä tuli suoraan toimistokelpoinen.

   Poista
 2. Katoinkin, että onpa sulla kiva paita päällä :) höh, nyt harmittaa kun en kehassu ääneen, mutta kehasen nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kato leuhottaa, mutta sitten aattelin, ettei kaikkia kiinnosta mun ankeat käsityöjutut :D Mutta yks oikeesti Vakava aihe meillä jäi käsittelemättä, eli pihajutut...Tosin oli sateista pihakatselmukselle, ja synttärilahjasi lienee ajankohtainen aavistuksen syksymmällä, kun on parempi aika istuttaa :P

   Poista
  2. Leuhottaminen ja hehkuttaminen on ehdottomasti aina mun juttu, joten äläpäs epäröi tulevilla kerroilla ;D kyllä palatkaamme piha-asiaan ja synttärilahjaan myöhemmin.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...