maanantai 23. heinäkuuta 2012

Haaste: viikon murkinat

Ajattelin aloittaa itsekseni viikon kestävän haasteen: kuvaan viikon ajan jokaisen lämpimän ruoan, mitä laitan. Armas lukijani, halusin tiedottaa tästä etukäteen, jotta Juuri Sinä voisit osallistua myös. Ja joo, tottahan se on, että viitseliäisyyttä tämä vaatii, ja jos oma blogi käsittelee aivan eri aiheita, voi tuntua hassulta kokeilla.  Mutta voihan sitä myös vain tulla tänne minun blogiin kommentoimaan ja viisastelemaan ;)

Mutta kerrotaan nyt vielä, miksi itse haluan tämän tehdä!

* Musta on ihanaa, kun nyt saa kaikenlaista tuoretta kaupasta ja kasvimaalta melko edullisesti. Tätä ruokavaliota on hauska vertailla sitten talvella, jos joskus tammikuussa taas kokeilee tätä.

* Näin lomalla ruoanlaitto on ihan jees, mutta toisinaan kaameaa pakkopullaa. Olen aiemminkin jutustellut blogissa ruoista, ja muiden arkiruoat kiinnostavat. En minä ainakaan joka päivä sitä lempiruokaani melanzane al parmigiano al fornoa laita...(en edes kerran vuodessa).

* Olen todella ankea aivopesemään ketään mihinkään, mutta jos joku kokee ruokavalionsa samankaltaiseksi kuin tyrannosaurus rexillä, voi meikäläisen pöperöistä syttyä lamppu kokeilla vaihtelua. Ja jos joku muu kertoo omista eväistään, syynään listan takuulla läpi ja pöllin jokaisen käyttökelpoisen idean. Sellaista se vaan on.

Varoitan, että koska kiinnitän asiaan huomiota, saatan tehdä myös jotain hienompaa ja herkullisempaa kuin silloin, kun arkeni tuntuu sietämättömän yksitoikkoiselta puurolta ja koen olevani maailman kuraa maatessani sohvalla katatoniaa hipovassa tilassa. Pyrin silti rehellisyyteen toisin kuin ne eräässä naistenlehdessä haastatellut parit, jotka kirjasivat seksikertojensa lukumäärän per viikko ("tulimme töistä ja päätimme antautua nautinnolle", niin varmaan aina...). Herkkuja en myöskään aio tunnustaa, eli tämä koskee vain pääruokia.

Mikäli innostut joskus itse tähän haasteeseen, olisi tosi kiva, jos mainitsisit, että Ehtoisa emäntä (linkattuna) on kiinnostunut kuulemaan tuloksista ja arvostaisi, jos saisi vinkin viikon listasta. Näin minä sitten pääsisin korjaamaan haasteeni hedelmiä. Tämä haaste ei sitten vanhene! Tartu toimeen jo tänään! ;)

p.s. Olin kerran Suomen suurimman naistenlehden haastateltavana samasta aiheesta. Huvittavaa kyllä, merkittävin osa jutusta oli pudonnut taitossa pois, hih hih! Joka tapauksessa kotini näytti epätodellisen siistiltä ja perheenikin valheellisen viileältä...Siinä hieman kiiltokuvamaisuutta oikein naamaan hierottuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...