tiistai 26. kesäkuuta 2012

Liebster Blog -tunnustus

Sain jokunen viikko sitten tällaisen Liebster Blog -tunnustuksen:

Lähettäjä oli Laura Lapsenkengissä-blogista.  Tällaista Laura kirjotteli:


Ja eihän tuosta meinaa saada selvää! No joka tapauksessa pitäähän tuo nyt toistaa, että minua nimitettiin sexy mamaksi huom huom! Mutta voinen tunnustaa, että tiedän kyseisen blogin pitäjän muutenkin kuin blogimaailmasta, joten kaipa hän halusi hieman mieltäni lämmittää :P Hieman ristiriidassahan nimitys on blogini kanssa, alter egoni Ehtoisa emäntä kun EI ole mikään seksipeto! Hän tykkää collegesta, kumppareista ja hyttysmyrkystä. Mutta kiitos vaan Lauralle ja jos hänen bloginsa ei ole ennestään tuttu, niin sielläpä monenlaisia aatoksia elämästä yh-äitinä, iloja ja hieman surujakin, ja paljon kuvia. Mukana seikkailee tytär Lotta. Meininki on parhaimmillaan melko rokkenroll ja vaikka paljon on seesteistä, niin myös hieman kohahduttavampia juttuja, kuten vaikka taannoinen postaus Laurasta Huonona Äitinä (juttu taisi olla Meidän Perheessäkin). No, nyt on annettu tiisereitä enemmän kuin tarpeeksi, käykää itse katsomassa lisää!

Voinen sen verran kertoa vielä tunnustuksen antajasta, että olen tutustunut häneen vaihtoehtoäitipiireissä. Vaihtoehtoisten pitää verkostoitua :) Jälleen Ehtoisa emäntä mutisee, ettei hänessä ole kertakaikkisesti Mitään vaihtoehtoista, etkö näe, kuinka hän leijailee kodin hengettärenä? Mutta valitettavasti Ehtoisan emännän kannalta tätä ruumista asuttaa muitakin puolia kuin hän, kiäh kiäh...

Tässä vielä tunnustuksesta:

Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettuamutta se voi tarkoittaa myös suosikkiaLiebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. 
SÄÄNNÖT!
  Kopioi ja liitä palkinto blogiisi. 
 ♥ Kiitä tunnuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.  
  Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla. 
Toivo,että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen.
Minun on nyt tosi hankala antaa tätä eteenpäin, koska olen antanut aika monta tunnustusta eteenpäin jo enkä haluaisi aina pommittaa samoja, tai joitakin blogeja en ole vielä seurannut niin kauan aikaa, että olisivat tulleet tutuiksi. Jo kainosta puolikkaasta lauseesta antaisin tämän mielelläni jollekulle...

1 kommentti:

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...