perjantai 9. joulukuuta 2011

Sateenkaaren pää

Ompelin tyttärelle tällaisen yöpaidan. Kaava on Ottobre 6/2011 -lehdestä ja mukana on joustonauhan käyttöä ja rypytystä, jes, hyvä minä.

Kankaassa on pieniä sateenkaaria ja niiden päässä pikkuisia sydämiä. Kangas on sellaisesta amerikkalaisesta nettikaupasta kuin Fabric Fairy. Aiemmin meinasin, että kerron Jenkeistä tilaamisen plussia ja miinuksia. No, mun ei olis ollut mikään pakko tilata sieltä, mutta halusin kokeilla eksotiikan vuoksi.

Jos ostaa alle 150 euron arvosta (mukaan lukien postikulut), joutuu maksamaan "vain" arvonlisäveron. Sitä taas ei joudu maksamaan, jos alvin hinta olisi alle 10 e. Kannattaa siis tsekata, onko tuotteen postitus edullista, koska jos on, on kangas todennäköisesti edullisempaa.

Palvelu oli ystävällistä, kankaat edullisia ja kokemus virkistävä. Valikoima ei Fabric Fairyssä ollut mitenkään mullistava, mutta osittain erilainen kuin Euroopan tarjonta. Yksi ihan hauska esimerkki on David & Goliath -kankaat.

No sitten niitä huonoja puolia: tullauksen vaiva, ylimääräiset kulut, jotka tulee ottaa huomioon, reklamoinnin vaikeus ja no, siinäpä ne oikeastaan :) Ihan kiva kokemus, vaikkei sentään heti uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...