lauantai 17. joulukuuta 2011

Ohutta yläpilveäOlin aikeissa tehdä tänä iltana jotain aivan muuta ompelusta, mutta päädyinkin plagiaattikeskustelun jälkihöyryissä tekemään tästä JNY:n pilvitrikoosta pojalleni puseron. Kangas siis JNY Design, väri tummanruskea ja ostettu itävaltalaisesta kangasnettikaupasta nimeltään Lieblingsstücke. Kyseisestä puljusta ei ole mitään pahaa sanottavaa, sillä myyvät aitoja, kuten tämä paljon kopioitu pilvitrikoo, ja toimitus tuli viikossa kotiovelle. Maksu hoitui turvallisesti PayPalin välityksellä. Oli tarkoitus esitellä tämä paita hienon velourhaalarin kanssa, mutta ehkä voisi joskus kuvata näitä päälläkin, kun osa ompeluksistani on oikeasti aika makeita. Tästä en vielä osaa sanoa, miten istuu.

Kankaista tehdään siis halvemmista materiaaleista plagiaatteja, ja lisäksi osan tehtaat myyvät kakkoslaatuisia uudelleen eteenpäin, näin esimerkiksi Znok-kangasmerkin tapauksessa. Erikoista toimintaa, kun luulisi, ettei tässä niin isot rahat pyöri, mutta ilmeisesti joku onnistuu sitten vetämään välistä...

Jos joku bongaa kankaistani "halpoja kopioita", voi ilmoitella. Toistaiseksi en kyllä usko, että mulla sellaisia varastoistani löytyy.

Huomenna on jännittävä päivä, sillä ajattelin jälleen kokeilla mokkapaloja...joko, joko...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...