sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Ompelukoneen kesytystä

Voi video,

Nyt mulla töröttää kaksi ompelukonetta olohuoneen pöydällä, enkä saa kumpaakaan pelaamaan. Isoäidiltä ennakkoperintönä saatu Taika-Singer on lupaava peli, mutta kun haluaisin ommella trikoota ja jotkut asetukset ovat siinä valmiiksi muljahtaneet, niin mitenkähän käynee...? Yhden päivän oon sitä koittanut kesyttää. Nooh. Toinen ehdokas on tädin etelästä reissullaan kuskaama Lervia, joka tuoksahtaa lämpimästi tädistä muistuttaen tupakalle. Se kone ei toistaiseksi ole muuta kuin vittuillut, enkä keksi, minkä ihmeen takia monen monen langanlaiton jälkeen alalangan kaverina tulee ylälangan tekemää sörttöä, siis ylimääräistä lankaa. Jokuhan varmaan tietäisi heti, mitä teen väärin. Saa tulla kertomaan! Muutenkin olisi tukiopetus tarpeen. Hoks ja huom, se ei siis tee sitä vaan trikoolle. Sen sekunnin kun oon saanu koneen pörräämään, se ei oo kranttuillut trikoota, jos vaan oon sitä sopivasti venyttänyt. En kestä katsella ihania ompelublogeja byhyy....!!!

Syysalakulo on kyllä persiestä. Mua ei erityisemmin puuhasteluta mikään, kun oikean käden iho on niin huonossa kunnossa, mutta kyllä mää taas kokkailin tänään: feta-kaalipiirakkaa, ananaskeikauskakun ja hernekeiton. Ananaskeikauskakusta tuli jokseenkin vegaaninen, kun ei ollut rasvaa eikä kananmunaa kotona, joten tein rypsiöljyyn. En tykkää rypsiöljyn mausta :(

Katoin myös, että jossain käsityölehdessä oli lasten neuleen ohje Kelo-langasta. Se Kelo on musta ihanaa <3 Kyseinen ohje mustavalkoinen, mutta varmaan vaihtaisin mustan toiseen väriin, vaikka se kiva väri onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...