sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kysely lukijakunnalle

Heipä hei armas lukijani,

Kovin olet ujo, koska en sinua vielä tunne. Kävijätilastoni antavat ymmärtää, että vierailet blogissani yli kymmenen kertaa päivässä, siis satoja kertaa kuukaudessa, mutta silti en tiedä, kuka tai mikä olet ja mitä minusta haluat.

Jos haluat pysytellä anonyyminä etkä mielelläsi liity lukijakseni, tee niin kaikin mokomin! Alter egoni Ehtoisa Emäntäkin on epäsosiaalista tyyppiä ja häiriintyy esimerkiksi, jos joku moukka erehtyy soittamaan sienimetsässä tai häiritsee ompeluhetkeä.

Mutta vaikka kyseinen emäntä saakin suurimman ilon nähdessään Suuria Saavutuksiaan ja Älykkäitä Pohdintojaan yhteen paikkaan koottuna, olisi mukava kuulla myös, mikäli lukijalla on toiveaiheita esitettäväksi. Mitkä aiheet kiinnostavat, jo käsitellyt tai käsittelemättömät? Tai minkälainen ote elämään saa sinut koukkuun? Seksiä ja paljastuksiahan Ehtoisa Emäntä ei tihku, se on kuin se harvahampainen torpan akka, joka vilahtaa navetan taakse antropologin tullessa kyläsille, mutta oikeanlaisia ravinteita saadessaan emäntäkin kukoistaa...

2 kommenttia:

 1. Hei, sullahan on enemmän lukijoita ku mulla! Mustakin on jännää että vaikka missään ei näy että kukaan seurais mun blogia, näyttää kävijälaskuri silti jotain ihan muuta, mystistä eikö?
  Anyways, mää tykkään ruoka-jutuista, ohjeen ja kuvan kera.
  Ja kirppis-bongailuista jos sellasia teet.
  Myös sun sisustuksen tuntien, ois kiva tietää sun tyylijutuista niinku noin muutenkin, miksi diggaat jotain tiettyä, miksi et jotain toista?Millasesta tykkäät, miksi? Miksi et?
  Kierrätysvinkit ja jutut on aina hyviä, niillä voi aiakin yrittää saada muitakin houkuteltua ekologisempaan elämään.
  Ite ku oon niin urpo näissä kasvijutuissa, en saa niinkään kiksejä niiden lukemisesta, TOSIN mua kyllä kiinnostais laittaa jotain yrttejä tms ja kesällä viimestään kasvimaa kuntoon, mutten tajuu enkä osaa enkä oikeen viitsikkään, mutta olen niistä silti kiinnostunut :)
  Joten laitappa keväällä viimestään joku sellanen postaus että mitä kantsii laittaa maahan ja millonkin ja mitenpäin, jos haluaa saada kesällä pottuu, porkkanaa, kurkkuu, tomsuu, mansikkaa, basilikaa, hernettä, sipulii ja ju nou, perus-settii.
  Ompeluksetkin ja muut käsityöt on kivoja, tosin haluasisin nähä että teet itelleski jotain ;)

  VastaaPoista
 2. Oukei, kiitti vinkeistä! Oon aatellukki purkaa vähän enempi noita sisustushommeleita, vaikka se nyt onki enempi männäaikojen puuhastelua kuin nykypäivää...Mutta joo, pannaanpa korvan taakse.

  Niin jos laittelee jotain ruokaa, kandeis laittaa kuvaa ja ohjetta kans? Laitetaanpa harkintaan sekin.

  Oonki kehittäny tätä blogia niin, että käytän noita tunnisteita eikä siis oo pakko lueskella niitä kasvijorinoita :) Mutta ihan varmasti juu kirjottelen sitte keväämmällä taas noista perusseteistä.

  Kiitti tästä palautteesta, jään vielä kuulolle, tuleeko muita :)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...