tiistai 14. kesäkuuta 2011

kasvimaatunnustus ja muuta marinaa

Tälle rajatulle yleisölleni voinen tunnustaa, etten ole juuri päässyt kasvimaasta tänä vuonna nauttimaan. Olin leikkauksessa enkä saa riehua plantaasillani...Olen nyt päässyt käymään siellä ja lähinnä yrittänyt välttää suurimpia rikkaruohoinvaasioita...Aitoa iloa ja onnistumisia en ole kokenut. Herne on taas itänyt aika huonosti, pottu on kyllä noussut, pioniunikkoa tai kehäkukkaa ei ole näkynyt, plantaasiapuri perkkasi vahingossa osan porkkanoista (ja ketutuksestaan ei ollut tulla loppua, mutta käskin lopettaa harmittelun), salaatti on itänyt huonosti, kuumuuden takia taimet ovat henkitoreissaan jne...Ihan blaah.

Elämässä ei pitäisi olla liikaa asioita ja mulla plantaasi ei ehkä ole liikaa, mutta hipoo nyt valitettavasti suorituskyvyn rajoja.

Kivemmistä kasviasioista mulla on pari tomaattia parvekekasvihuoneessa ja oon laittanut taimet ulos. Turveruukut on kyllä taimikasvatukseen PASKA VALINTA, piti kirjoittaa isolla, että ensi vuonna tämän tajuaisin...Imevät kosteuden ja pitävät kituuttavina taimea ihan turhaan. Katotaan nyt, elpyvätkö kasvit ulkona.

Loppuun vielä hieman sisustuksesta...Pitäisiköhän sitä alkaa silloin tällöin kirjaamaan himohavaintojaan muillekin mietittäväksi. Yksi ystävä (hei vaan sinne!) etsi soveltuvaista tapettia uuteen kotiinsa, blogeissa suositukset toimivat ehkä paremminkin, vaikkei multa riittäis energiaa kovin uutteraan blogilueskeluun varmaan, kirjaston satunnaiset sisustuslehdet riittävät (mutta joku raja niidenkin skitsofreenisella viestinnällä, tyyliin kuluta! ekoile! eikun siis kato ku ihana lamppu! no mutta kierrätä entinen niin sittehän sä taas ekoilet!).

Voin tunnustaa, että ihailen jostain syystä suuresti Maija Louekarin Marimekon sinistä Siirtolapuutarha-sarjaa, siis astioita. Mikään minimalistihan en ole. Samoin ihailen nigerialaista Ombre Claire -hopeakorua . Juomana haluaisin maistaa uutuutta, appelsiinikuohuviiniä.

1 kommentti:

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...