lauantai 21. joulukuuta 2013

Jouluvalmisteluja

Olenkin jo kirjoittanut siitä, kuinka en kuulu jouluihmisiin. Sain illan päälle nuhaniiskutuksen säestämän kiukkukohtauksen ja siitä rauhoituttuani otin muutaman joulukuvan. Jotenkin siitä tulikin hyvä mieli, ihan tervetullutta. On ollut niin vuoristorataa: isoja tapahtumia, työmatkoja, pitkiä päiviä, häätkin. Suuria tunteita, joiden rinnalla kalpenee tällainen flunssainen yksinäinen lauantai-ilta. Jotenkin se sitten kostautuu, vuoristorata siis.

Kummilapset on muistettu, hoitotädit myös, Lastensairaalaan lahjoitettu, paketit paketoitu. Siivousta edessä, kauppareissu käymättä. Yhtään lahjaa en tehnyt itse, en fiilistellyt joulukorttien kirjoittamisen äärellä. Voisihan sitä hokea, että joulu tulee laittamattakin tai että ole iloinen siitä, mitä sinulla on, mutta hei -- suuret odotukset sijoitettuna vuoden loppuun, karvaaseen loppurypistykseen. Ylimääräistä puuhaa vuodenaikana, jolloin ei muutenkaan jaksaisi mitään. En jotenkin kaipaisi tuplasyyllisyyttä tästä, että olen kauhean väsynyt ja vähän ilotonkin.

Tyhmä en sentään ole, olen puikahtanut jo peittoihin. Uni auttaa tällaisiin jutskiin. Siispä toivotan kunkin lomalle oikein hyvää unta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...