sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Black Friday -tunnustus Björnille

Bloginihan ei ole missään määrin kaupallinen ja kaupallisuus on itselleni muutenkin jonkinmoinen kirosana. Silti: on olemassa parempia ja huonompia tuotteita, ja tuotteitahan me silloin tällöin tarvitsemme. Mitä parempaa tuotetta suosittelee, voi mahdollisesti auttaa toista välttämään virhehankintoja.

Senpä vuoksi teenkin tämän Black Friday -hössötyksen (joka yllätti ainakin minut aivan housut kintuissa, mikä hemmetin Black Friday) tiimoilta kulutustunnustuksen. Olin nimittäin aivan viattomasti naamakirjassa (olen yrittänyt hieman palata sinne, mutta ei siitä tule oikein mitään), kun yhtäkkiä silmieni eteen lävähti siekailematon mainos: 30 prosentin ale vielä puoleenyöhön saakka.

Kaikista maailman alushousuista olen nimittäin vihkiytynyt Björn Borg -alushousujen fäniksi. En tiedä, miten Björn on miehenä saanut pohdittua niin mukavan mallin naisen pyllymuodoille, ja kuinka Björn jaksaakaan ommella naisten pikkuhousuja yökaudet läpeensä. Mutta kiitän Björniä, sillä Wolford-sukkahousuinnostukseni ohella olen havainnut, että myös alin vaatekerros on erinomaisen tärkeä mukavuuden kannalta.

Björn on mielestäni hieman itsekeskeinen käyttäessään kuminauhassa nimeään niin isolla, mutta toisaalta, jos minä tekisin pikkuhousuja, niin eipä se toisaalta ole hassumpi paikka omalle nimelle. En välttämättä vessapaperiin pukstaavejani painaisi, mutta lanteilla lepäillessäänhän Björn suorastaan leikittelee pikku pelillä, ja kenties Björn-pikkuhousuja käyttävien ajatukset harhailevatkin satunnaisesti Björnin mailaotteeseen.

Lisäksi minusta on hieman junttia pitää Björn-housuja. En tiedä miksi. Ehkä siksi, että Björn meinaa niin herkästi kurkistaa sepaluksen päältä, vaikkei tarkoittaisikaan. Mutta onhan eri asia, jos housuista kurkistaa Björn, kuin jos sieltä kurkistaisi string. Että olen antanut tämän asian levätä rauhassa. Olen antautunut Björnille.

Otetaan sitten vielä pienet kehut. Björn-housut ovat mielestäni melko kalliit, mutta ne eivät ajaudu pyllynposkien puristukseen. Kuminauha on miellyttävän paksuinen ja puuvilla hengittävä materiaali. Värit piristävät nenää puuteroidessa, ja pyykkien ripustaminenkin on melko mukavaa.

Enkä minä ole koskaan pitänyt ylläni niin mukavia alushousuja. Sen sijaan olen pilannut lukemattomia päiviä epämukavilla.

Että tämmöistä halusin tänään kertoa.


2 kommenttia:

 1. Minä en tiedä vieläkään mikä tuo black friday oikein oli. Oli vaan, ja kaikki verkkokaupat sitä tuntuivat hössöttävän. Ja totta, hyvät alushousut on puolet hyvästä päivästä. Huonot pilaa koko sataprosenttisen. Mulla on se hyvä luottomali vielä löytämättä, joskus löytää hyvät, mutta kun seuraavan kerran aikoo ostaa, ei niitä enää myydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin liittyi kiitospäivään jotenkin...

   Voinemme siis olla yhtä mieltä siitä, että hyvät alushousut ovat äärimmäisen tärkeät ihmiskunnalle. ;P

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...