lauantai 22. elokuuta 2015

Todisteita

Uskaltauduin palstalle, en tiedä olisiko kannattanut. Suolta näyttää edelleen, mutta muutaman kukan bongasin. Keskittyäkseni positiiviseen, otin todisteita.


Mutta joo. Löysin yhden nyrkin kokoisen kesäkurpitsan (yleensä yksi kasvi tuottaa parisenkymmentä muhevaa). Söin sitä pataruoan seassa, joka se sentään oli kasvimaatarpeista.

Jännää aikaa tällainen lämmin syksyä edeltävä. Aamuisin sumu kietoutuu märän pyyhkeen lailla nilkkoihin. Oon kotona ja yritän keskittyä arkeen.

Kävin vähän reissun päällä ja oli ihan mielenkiintoista kuunnella juttua blogeista. Mun mielestä oli hyvin sanallistettu se, että monella blogi alkaa vapautumisena, kun se toimii paikkana, jossa voi kertoa mitä vaan, mutta ajan kanssa blogiyhteisö alkaa rajoittaa ilmaisua ja se muuttuu kahleeksi, sääntöjen kangistamaksi.

Blogi on vain blogi, mutta se on myös kuva elämästä, eli ei ehkä niin vähäistä kuitenkaan. Niin mahtavia kohtaamisen paikkoja, ja samalla esimerkiksi uuskonservatismin, neotraditionalismin levityspaikkoja.

No, tuli ehkä mieleen siitä että jotenkin tällä hetkellä allergianäppyä pukkaa kaikesta, jossa naisten oikeuksien eteen tehty työ poljetaan muun sanoman nojalla suohon. No, ei mun kannata tästä tässä enempää avautua. Parempi laitella näitä kukkakuvia.

4 kommenttia:

 1. Tuo kolmas kuva sai minut hiljaiseksi. Pioniunikko? Ei ihan tummanpunainen? Ooooo... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjoo pioniunikko, voin tsekata sulle sen lajikkeen jos tahdot. Saattaa kyllä olla Flemish Antique, ellet sitten tarkoittanut tota violettia.

   Poista
 2. Eikä! Meinasin antaa pointsit sanan suoli käytöstä.

  Suolta näyttää..

  Mutta se olikin suo!

  Illan naurut.
  Ois ihan hyvin voinu olla tän kesän sato/sääkuvausta..

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...