torstai 11. kesäkuuta 2015

No voi hyvänen aika

No voi hyvänen aika. Mulla on ollut useampi yritelmä kirjoittaa, mutta ei siitä vaan tuu mitään.  On ollut mietittävänä niin sosiaalinen media kuin ihmisen olemus universumissa, mutta olen perhesyihin vedoten (nimimerkki jalat, polkupyörä ja pinnat) ollut niin tupella, että välillä ei ole nukkuakaan voinut (kuten viime yönä, varmaan tunti...mikäs mun nimi olikaan?), saati sitten että olisin pystynyt tekemään kunnolla töitä.

Oon kyllä yrittänyt kaiken liikenevän ajan käyttää kasvimaan kylvöihin, joten ihan hyvin on käsillä ollut aika käytetty.

Sain kuulla (mahdollisesti) hyväntahtoista ilkkumista romantisoimisestani, että lempiaikaa pihalla on se, kun on yllä kukkakatto ja alla tulppaanimatto. Vaikkei se tästä aivan ilmi tulekaan, pihallani syleilevät pilvikirsikka ja naapurin koristeomenapuuvanhus, ja kun toinen lopettaa kukinnan, toinen aloittaa.


Parvekekuvasta näkyy hieman tarkemmin pitkulaisen pihan kaarevia reunoja ja pilvikirsikan kukintaa. Piha jatkuu vielä eteenpäin, mutta siellä on kaikenlaista pikku proggista meneillään.


Yksi kevään saavutuksistani on siirretty kukkapenkki.


 


6 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana tulppaanikuva! Pilvikirsikka on ihan mun suosikki, kukkii vaan harmittavan vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja on vahdittava – juurivesoja puikkii sieltä täältä!
   Syksyllä on toinen pilvikirsikan kiva aika, kun puu on täynnä punaisia pikku kirsikoita.

   Poista
 2. Minäkin haluan pilvikirsikan!!

  Ja muuten tajusin just että mullakin on katto ja matto, kun tuomen kukinnan aikaan sen alla kukkii ripsureunatulppaaneja, jollaista kuvasinkin tänään blogiin, ja toinen myöhäinen tulppaani kukkii varmaan samaan samaan aikaan, kun sen yläpuolella pihlaja kukkii. Että paraskin sanoja täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hah, oma blogipäivityksesikin oli varsinaista herkistelyä eri kukkien äärellä. Sellaista se on, ihastelua ennen loppukesän ränsistymistä...

   Ihana oli se sun patjarikko, muuten.

   Poista
  2. Niin no minähän oonkin avoimesti romantikko! :D Kaikessa mikä liittyy sisustamiseen, pukeutumiseen ja pihaan. Parisuhteessa en niinkään. :'D

   Poista
 3. Yritin etsiskellä sulle spostiosoitetta muttei sattunut silmiin. Laitanpa sitten tähän! Se sänky kun kaihertaa mieltäni edelleen. Vai joko löysit sille hoitopaikan? Kun tosiaan sisko asuu sillä suunnalla, että jos sen sinne jotenki saisi niin sieltä se kulkeutuisi mummolaan josta taas joskus se varmaan löytäisi tiensä meille.. tai sitten matkahuolto - saako sitä sänkyä osiin?

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...