keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Hämyinen aamu

Vietin eilen aamulla hetken aikaa pihalla, kun sain vieraan, jolla oli taas ideoita pihalle. Hieman kutkuttelee päästä niitä toteuttamaan, mutta ensin pitäisi saada kasvimaahommat kuosiin. Nyt sateleekin vettä ja katselen samalla ulos olohuoneen ikkunasta. Töihin tarttuminen on ollut taas vaikeaa, en osaa kuitenkaan ajatella muutakaan. Toivon, että tästä päivästä tulee eilistä parempi työpäivä.


Kylvin viime kesänä lemmikkejä ja jotenkin taas klassisesti unohdin niiden olemassaolon. Siirsin yhtä kukkapenkkiä ja jostain ihmeen syystä tajusin ottaa matkaan kaverin, joka osoittautui odottamakseni lemmikiksi. Arvoisa lemmikki, te olette niin suloinen!


Olen laittanut myös jo jotain pihakukkia. Tähän ruukkuun sijoitin kärhön ja verenpisaran, pelakuun, dianan, lobelian,...
 

Kotkansiivet jo kohottelevat kohti korkeuksia.


Tässä lisää istutuksia ja tulppaanimeri.


Ihanat narsissit.


Ja tulppaanit...4 kommenttia:

 1. Näitä sun kukkakuvia on niin ihana kattoa! Jossain aiemmassa kuvassa sulla oli kirjopikarililjaa, onko vinkkejä mistä sitä vois hommata? Se näytti älyttömän kauniilta. Niin ja piti kommentoida just nyt kun oon kerrankin koneella kun yleensä kännykällä se on liian vaivalloista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Syksymmällä sitä saa kukkasipuleina, eli jos et syksymmällä itse bongaa sitä niin kysy multa uudestaan ja voin vinkata. Nämä saattaa olla jopa K-raudan kukkasipuleita, niillä oli joskus aika hyvät valikoimat. Ja totisesti se on kaunis – kannattaa vaan olla ekana keväänä tarkkana, ettei kitke sitä heinänä.

   Huolehditaan myös siitä että nähdään. Kotkansiipisaniainen on levinnyt mulla niin että haluaisin eroon heti, muuta saat syksymmällä.

   Poista
 2. Onpas siellä kivan näköistä!

  Saniaiset osuivat heti silmiini, kun me asutaan alueella joka on aivan TÄYNNÄ saniaisia. Tonttiamme ympäröivä metsä muuttuu oikeaksi saniaisvaltamereksi tässä kesällä, se on todella kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, varmasti ihana – kyseessä lienevät siis luonnonvaraiset?

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...