maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mysteeristä

Tein Baggy byxor -kaavalla myös toiset housut, tällä kertaa Käpysen joustocollegesta. Kangas on Käpysen mysteeripaketista, joka sattui olemaan erittäin nappiin. Ideana siis, että metrihintana saa edullisen kangasläjän, joka maksaa 45 euroa, mutta sisältöä ei tiedä lainkaan paitsi että kangasta on vähintään neljä metriä. Mulla sattui olemaan t-paitakangastarvetta, joten hain jännitystä elämään tällä hurjalla hankinnalla. Jossain vaiheessa mysteerit olivat ompelijoiden keskuudessa kuumaa kamaa, sitten kankaiden hoardaus alkoi mennä järjettömyyksiin ja mysteereidenkin tenho taisi alkaa lievetä, päätellen myös siitä että Käpysenkin mysteerejä on tälläkin hetkellä kaupassa, vaikka oma paketti ainakin oli todellakin arvokkaampi kuin 45 erkkiä eikä mukana ollut mitään ällötyksiä. No, toisaalta riskit ei niin innosta.

Housut sopivat paremmin jonkun simppelin yläosan kanssa, mutta en jaksanut maanitella tyttöä poseerauksiin. Sanoin että laita jalkaan ja kuvaus kesti 30 sekuntia. Hyvä kaava joka tapauksessa, olisipa hieman pienemmässä koossa niin tekisin oitis kuopuksellekin.

Huomaan ommelleeni jonkin verran, lähinnä kiivaan valmiiksi saattamisen tarpeen vuoksi. Töihin paluu lomasen jälkeen mietityttää. Olen tehnyt taas raskassoutuisempaa hommaa ja miettinyt muutenkin kaikenlaista raskasta ja alan hiljalleen etäisesti (?) muistuttaa Girls-sarjan kakkoskauden Hannahia, jolla kirjan kirjoittaminen menee aavistuksen ylikierroksille.

Toisaalta on tosi kiva, kun olen päivittänyt blogiakin taas aktiivisemmin. Harmi vain, oma lukulista on taas köyhtynyt, kun osa blogeista on lopetettu tai elelevät hiljaiseloa. Saa vinkata kivoja blogeja! Arvostan kaikenlaista ryppyotsaisista tuumailuista eskapistiseen höttöön, mutta erityispisteitä huumorista ja maalaisjärjen käytöstä.


6 kommenttia:

 1. Toimii!!! Tosi kivat pökät! Tollaset ois itsellekkin ihan parhautta, rentoilu-housut, ei kiristä-ei purista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Oonkin vähän pohtinut, mikä olis aikuisten versioon passeli materiaali...? Sitten tarvis vielä kaavan...

   Poista
 2. Eristäytyminen, yöpaita ja kommunikaatiopulma...hih...joskus toivoisin että tuo olisi mahdollista, luulen että tekisi sielulle hyvää!! Ainakin sinulla ompelusten merkeissä :) kivoja printtejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin joo, tuossa on totta toinen puoli! :) Tekeehän se hyvää(kin), mutta sielulla on myös tapana ryhtyä lörpöttelemään kaikenlaista ihan ihmeellistä :)

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...