tiistai 31. maaliskuuta 2015

Taikalanka

Bongasin jostain blogista ihanien Arnen ja Carlosin Regia-langan kokeilun ja ihmeellinen tämä lanka olikin! Tässä valmiit polvisukat, jotka ainakin ikkunasta ulos katsottuani ajattelin jättää heti jalkaan. Ideana siis kirjoneulemaisuus, joka lankaan on valmiiksi värjätty. Tähän tuli jotenkin himo ja polvisukat ovat aika ihania, vaikka olen ehdottomasti sitä mieltä, etteivät ne ole lainkaan seksikkäitä.


Langassa on etuna myös se, että jotenkin sen neulominen ei ole niin tylsää, vaikka päästelee vain etupäässä oikeaa. Lanka on melko ohutta, joten sentään ähräsin vahvistetun kantapään.


En jaksanut kohdistaa sukkiin juoksemaan samaa kuviota, ja melko arvailua se olisikin ollut. Nyt kuviot elelevät ihan omia meininkejään.

Tämä väri ei ollut suosikkini mutta paikallisesta kivijalkakaupasta ei saanut enää kuin kahta väriä, ovat nämäkin sukat kyllä aika söpöt.

Jatkanpa työpäivää. Alan muodostaa mielessäni korrelaatiota tulevan isomman työkeikan (jota varten yritän valmistautua) ja käsityöinnokkuuden välille. Vain työ kärsii, jes!

4 kommenttia:

 1. Vähänkös hienot!
  Toivotan positiivista korrelaatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Ehkä ne ideaalitilanteessa voisivat tosiaan ruokkia toisiaan...

   Poista
 2. Tuo on kyllä hyvän näköistä lankaa. "Onneksi" sitä ei ole myynnissä meidän kylällä, muuten tulis perikato =)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...