lauantai 6. syyskuuta 2014

Teiniangstin paluu kukkasipulia sivellessä


On kukkasipuliaika. Tilasin hillittömän körön sipuleita Korpikankaalta, mutta lisäksi lähimarketista nämä. Etummaiset etupihalle, takimmaiset takapihalle. Tökin näitä aamupäivällä multiin samalla kun mietin, mille ihmeelle alkaisin, kun on viikonloppu eikä mitään erityisiä velvoitteita. Edellisestä sellaisesta viikonlopusta on aikaa!

Otin melkein päiväunet ja selailin lehteä. Sen jälkeen sainkin tekemistä kuumepotilaan makoilutelineenä, mielessä oli tosin treffit. No, kivasti meni näinkin ja huomenna on päivä uus.

Onko kellään muulla läkähdyttävä olo tästä vuodenajasta? Tuntuu kuin joka vuosi olisi sama loru, välillä käyn blogin puolella jotain raapaisemassa ja sitten taas mennään...

Ja kun tässä kyselyikään ennätin, niin kysynpä sellaistakin, että oletteko havainneet koskaan jatkumoita itsessänne, siinä mitä olette, ehkä jonkin tauon jälkeen? Olen mietiskellyt, olenko palaillut teiniangstivuosiini, ei nyt niin että olisin se sama teini vaan niin, että raapaisen samanlaisia taajuuksia. Jokuhan saattaisi ajatella elämää muodossa "se oli silloin, sen jälkeen olen muuttunut". Mutta entä jos persoonallisuus onkin kehä, jota kierretään, johon palataan, johon sukelletaan ja sitten taas palataan pintaan?

Nimimerkki Kysyn vaan.

Tulppaanit yllä: Shirley ja Cosmopolitan, helmililja Pink Sunrise. Alla seos Impression, oranssihehkuiset Blushing Aperdoorn, Double Beauty el Aperdoorn. Tarpeetonta sanoa, että kukkasipuleihin meni tämän kuun kaikki ylimääräinen. Ei haittaa yhtään. Kun ei voi kuluttaa isosti, voi kreisibailata pienesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...