perjantai 9. toukokuuta 2014

Väsymys
Sitä minä vaan, että mulla ei tule nyt mistään mitään. Väsyttää kaameasti koko ajan. Onkos muilla moisesta kokemusta, jos nyt ei puhuta helpommin selitettävästä vauvavalvomisesta vaikka? Oon yrittänyt nukkua, mutta ei auta.

Eikä nyt mikään hirveästi huvita. 

Huomenna on työreissulle lähtö. Niin kuin en oisi reissussa ollut! Sen jälkeen tosin olenkin koko kesän kotikaupunkini ilona. Lastenkin kanssa koko heinäkuun, kun isänsä on töissä. 

Laitetaan siis edelleen muutama kuva. Pitää nimittäin ilahduttaa itseään pienillä kauniilla asioilla, jos ei jaksa suhtautua mahtipontisesti isompiin. Ei pidä tarpoa liian syvällä, jos maailma on kuitenkin mallillaan.

Tässäpä jouluruusu pihalta. Pakkanen on pannut sen lehtiä, mutta silti se jaksaa kurkistella. Vähän pelottaa, onko pakkanen pistänyt hengiltä mun rohtosormustinkukat, kun ruusukkeissa ei ole mitään eloa. Harmittaa kylvää kaksivuotisia, jotka sitten menevät talven mukana. Illakko on elossa. Katsotaan siis, maltetaan.Etupihalta.p.s. Ootko Instagramissa? Minä oon omalla nimellä, siksi en asiaa niin kovin julkisesti huutele, mutta kiva jos vinkkaat, miten sut löytää, niin löydät halutessasi samalla mut. Yllättävää kyllä, oon ihan tykännyt olla siellä. Siihen ei mene paljon aikaa...Ehkä siksi, kun en seuraa paljon ketään enkä tee paljon mitään. Mutta no.

7 kommenttia:

 1. On ollut niin kummallinen talvi ja kevät, että kevätväsymyskin näyttää tulevan ihan outoon aikaan. Samanlaista väsymystä on ollut minullakin, mikään ei nyt tunnu huvittavan ja aina vaan väsyttää. Eiköhän se tästä ohi mene =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan ja sympatiseeraan!

   Mulla tosin on ollut eri syistä kummallinen kevät (lähinnä siksi, etten asunut kotonani vaan olin töissä muualla), mutta kummallinen kuitenkin!

   Ja nyt vihmoo vettä. Mahtaakohan kesä viedä pois väsymyksen? Toivotaan!

   Poista
 2. Voi tuo paikkojen välillä sahailu ja uusi (vanha) paikka viedä veronsa. Itsellä ainakin ulkomailta olen saanut kokemusten lisäksi väsyä. Hiljalleen sitten keho palautuu.

  Vois muuten treffailla tässä jokin kerta. Mulla on sulle vihdoin nipsukorviksetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Oon työmatkalla ja kun palailen, oon maisemissa Oulussa ja nähdään mieluusti sitten.

   Ja oot varmaan oikeassa tosta paikanvaihdosta.

   Poista
 3. On. Mutta koska minulla on diagnosoitu kipu- JA uupumusoireyhtymä, niin sitä ei varmaan lasketa tässä yhteydessä... En ole muuten vieläkään saanut kirjoitetuksi sinulle, on niin paljon kaikenlaista. Ja yritän laittaa romaanikässäriin kaiken mahdollisen syvällisen kirjoitusmassan, mitä ulos tulee. No, ehkä pitäisi välillä kirjoittaa kirje ja vähän purkaa, koska tässä tosiaan on. Kaikenlaista. Stressikin väsyttää, äyk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pura menemään, kiva ois saada sulta kirje :) Oon miettinyt, mitä sulle kuuluu.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...