lauantai 20. heinäkuuta 2013

Liput liehumaan

Tässäpä mielestäni aika kiva askarteluidea, jos nurkissa pyörii puuvillatilkkuja: yksinkertainen viirinauha. Tähän ei tarvitse kuin käsityösakset (sellaiset, jotka leikkaavat sahalaitareunaa), kalastajalankaa ja ompelukoneen (liimalla tai vaikka niiteilläkin selviäisi).

Minä en ole niin suuri viirinauhojen ystävä, joten tein tämän parvekkeelle. Siellä se kyllä piristää!Tehdään vain sopivan kokoinen kolmio, leikataan siitä mieluinen määrä tilkkuja ja kiinnitetään viirit lankaan.


Tässä vielä pari lisäkuvaa parvekkeelta.


Säleikössä kiipeilee kirjavakukintoinen aitoelämänlanka ja ikisuosikkini kelloköynnös. Pitkät lehdet alkukesästä kukkineen lukinliljan. Takana vasemmalla auringonkukka. Etualan parvekelaatikkoistutus on jaksanut kukkia koko kesän ja lankaköynnös rönsyää ihanasti.
Huonekasvit viihtyvät suojaisalla parvekkeella. Tässä melkein huomaamatta kukkiva enkelinsiipi.Vielä yksi kuva pihalta. Vuohenkellot ovat karmeita leviämään, mutta ankealla, keskeneräisellä ja lasten mylläämällä etupihallani ne saavat kukkia.


3 kommenttia:

  1. Onpa runsas ja rönsyävä partsi, ihana :) Mulla on ollut niin pitkään mielessä viirien teko, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Jokohan viimein tekisin..

    VastaaPoista
  2. Kiitti vielä inspiraatiopotkusta, jo aamulla valmistui elämäni ensimmäinen viirinauha :D

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...