torstai 25. heinäkuuta 2013

Eskariin valmistautumista

Tässä pari tulevan eskarilaisen käyttöpuseroa Roundabout-kaavalla (Ottobre 1/2012). Kaava on mielestäni hurjan sievä.

Valitettavasti olen niin töötissä hektisestä lomanvietosta, että malli ei tule näissä kuvissa oikein esiin. Otan paremman kuvan sitten, kun teen vielä yhden puseron samalla kaavalla.Tähän toiseen paitaan ompelin tiikerinpennun päälaelle pienen perhosen. Sain kyseisen napin Polinka-nappikaupasta kaupantekijäisinä. Polinka on ennenkin hyvittänyt viivästymisiä tai muita fiboja jollain kivalla pienellä yllätyksellä. Siellä on myös valikoima ihania puuvilloja. Olipas kaupallisen kuuloinen epäkaupallinen toteamus!


Mustavalkoinen Puutarhapiilo-kangas on jerseytä Seliasta, jämäpala mekosta, jonka ompelin keväällä. Ylemmän olen jemmannut kangasvaihtareilta. Se on Verson Puodista.

**

Olen kiinnittänyt viime aikoina huomiota narsismikritiikkiin. Siihen, kun moititaan, kuinka voisi välillä keskittyä johonkin muuhunkin kuin itseen. Hieman tuo kritiikki potkii vastaan, mutta kyllä siinä totuuden siemen itää. Elämme jonkinsorttista narsismin aikakautta: jotain jännittävää sanottavaa pitäisi keksiä, vaikka reppu olisi tyhjäkin. Niinpäs sitä tuleekin vastaan kaikenlaista tyhjänpäiväistä jaarittelua jonkin järkevämmän sijasta.

Tämä on hyvä muistutus itsellenikin. Keskittyä elämässä siihen parempaan sisältöön.

Mutta nyt on vielä hieman lomaa jäljellä ja se tarkoittaa sitä, että pitää valita kesästä kauneimpia paloja. Viikon päästä ehtii tuijottamaan tietokoneen ruutua. Hellurei!

1 kommentti:

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...