maanantai 27. toukokuuta 2013

Think positive

Voin myöntää, että maailman murheet ovat pienet, jos parikymmentä parturoitua lapsuuden My Little Ponyä ja Cutie Club -tyttöä ja -heppaa saavat itkemään, mutta näin kävi.

Sitä kasaa muovista tukkaa ei pysty edes katsomaan.

Jokainen tekee joskus jotain tosi tyhmää, myös tavallisesti fiksu kuusivuotias. Keskitytään siis positiiviseen.


Eilinen oli pienien (onneksi vain pienien) murheiden päivä, kun punkkariponien esiinmarssin lisäksi köynnössäleikkö kaatui kaksi kertaa kukkapenkkiin. Tuhoahan siitä tuli, mutta siitäkin selvittiin. Tässä katkenneita Angelique-tulppaaneja vesilasissa. Kunhan pääsevät kunnolla kukkaan, näytän, miksi katkeaminen tuntui murheelta.

Saihan tuota sentään synttäreitä juhlittua ja palstakaudenkin avattua. Pohtimisesta vastaavat liskoaivot.

4 kommenttia:

 1. Positiiviseen keskittyminen todella kannattaa, vaikka voin kyllä hyvin kuvitella harmituksen määrän.

  Ihanaa kukkaloistoa siellä! Mutta miten musta tuntuu siltä, että kaikilla muilla on oikeasti kirjavat kirjopikarililjat ja omani olivat jotenkin tosi epämääräisen näköisiä :D

  VastaaPoista
 2. En oikein tiedä mitä sanoisi. No ainakin sen että tuo olisi kyllä itselle SUURI murhe!

  Toisaalta nyt voit opiskella re-roottausta eli ponien hiusten takaisinkiinnitystä ja loppputuloksena sinulla kenties on entistä ehommat ja hienommat ponit. älä vain mene heittämään roskiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Re-roottaus mitä häh? Olisko sulla vinkata mulle jotain tutoriaaleja? Voiko sitä matskua tilata jostain vai pitääkö mun käyttää niitä leikattuja?

   Mullahan meni siis yksi uusikin, Princess Luna, mutta lisäksi mun kasariponit...Vain pari kopioponia jäi leikkaamatta...Yhdellä oli sateenkaariharja ja -häntä, pari pikkuponia,...

   Ne Cutie Clubit oli myös todella sydäntä särkevää katsottavaa. Jos et entuudestaan tiedä, kokeile Googlen kuvahakuun "Cutie Club"...OLIKO OIKEESTI IHAN PAKKO :´( Aargh!

   Ei voi mitään, mutta tuunausmahdollisuudet kiinnostaa kyllä ehdottomasti.

   Poista
  2. Ehdottomasti ponit ovat pelastettavissa.

   Kurkkaa tänne:

   http://www.elisanet.fi/myrskytar/ponycare_reroot.htm

   Monet myös lähettävät ponejaan ko. sivuston Myrskyttärelle uudelleenkarvoitettavaksi ja muutenkin huoltoon, tekee sitä käsittääkseni ihan kohtuuhinnallakin ellei itse jaksa opiskella asiaa sillä maksaahan eri väristen hiuspunttien tilauskin.

   Tämä poninkarvojen re-roottaus on ihan yleinen toimenpide ponipiireissä. Olen harkinnut omien ponieni re-roottausta ihan vain siksi että saisin niille uudemmat karvat koska ovathan ne hieman kärsineet lapsuuden leikeissä.

   Somia myös nuo cutie clup-tytöt :)

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...