sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pihatiipii

Sunnuntain viettoa. Jälleen kerran tilanne, jossa haluaisin kertoa kaikenmoisia aatoksia, mutta korvissani kuuluu jatkuva, rasittava ulina.

Testasin cake popseja, vaikka ne ovat jo "so 2012". Tein helpolla ohjeella ja tärkeää on kokemuksen syvällä rintaäänellä pitää huoli siitä, että taikina on kylmää. Ohjeen tein tämän mukaan, paitsi että normi-Dominoiden sijaan käytin minttu-Dominoita.


J

Posliinikukka on riehaantunut kukkimaan. Tuntuu, että viime vuonna se aloitti aiemmin, jo maaliskuussa. (Ai niin, olen yhdelle lukijalle luvannut lähettää posliinikukkaa, mutten ole vielä muistanut.)Ompelin kesäksi lapsille tiipiin. Ohjeen kommenttiosiossa joku kertoi ommelleensa lapsenlapsilleen näitä kolme päivässä. Ei muuten onnistu meikältä, meni kolme päivää yhdessä. Piti vähän soveltaa kangaspaloja, että riittäisi.

Kankaissa on ihania puuvilloja Ottobrelta sekä vanhoja jämiä. Sisusta on yli jääneestä verhosta.

Pitänee ottaa kesällä riehakkaampia kuvia. Ompelin tämän aamulla valmiiksi, jotta voisin pitää lapsia kaverina pihapuuhissa. Lopputulos: 30 sekuntia tiipiissä, ilmiriita, suoraan välipalalle. Semmoista.

Tiipiin ohje täältä.
10 kommenttia:

 1. Kaapissa olisi siskolta varastettua punaista Siirtolapuutarhaa ihan tätä tarkoitusta varten jemmattuna.

  VastaaPoista
 2. Minä oon luvannut lapsille tehdä tälläiset kesäksi! Itse en raski kyllä mitään ihania kankaita käyttää :) Mistä hommasit kepit? Tuo riitelyn takia ajattelin tehdä näitä kaksi heti kerralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kepit on K-Raudasta ja just samanpaksuiset kuin ohjeessakin, eli varmaan jokin standardimitta.

   Minähän hommasin muutamaa halpiskangasta sieltä Rollon reissulta, kun olivat alle 10 e per metri. Järkevintä olisi käyttää pelkkiä jämäkankaita, mutta toisaalta halusin sellaisen, joka sopii väreihin sisälle ja ulkona. Mutta tiipiitähän voi tuunata vaikka minkälaiseksi, vaikka kankaat ei oliskaan kaikki niin mieluisia. Ja kestääpä ainakin pihalla sitten...

   Poista
 3. Ihan älyttömän hieno tiipii, vau! Osaisikohan meidän neiti vielä arvostaa tuollaista.. Nuo kankaat on ehkä parasta, tosi herkullisen värisiä ja niin kauniit kuviotkin :)

  Oli muuten kiva huivi edellisessä postauksessasi, sellaisenkin voisin ehkä yrittää tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole vaikea, mutta pampulanauha maksaa jonkin verran. Ei siis mikään "tein itse, säästin" -projekti.

   Poista
 4. cake popsit nums ja nams, voisin syödä nuo kaikki. Ja tiipii on ihana, kiitollisuus maailman palkka. Riidelty on meilläkin tänään vähän kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaa olla normaali ilmiö, riitely siis :P

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...