lauantai 26. marraskuuta 2011

Pipo kireälläNo voihan aargh. On päiviä, jolloin ei taida onnistua mikään. Koska pipo on ollut kireällä, ajattelin, että teen kevyen ompelun eli syvennyn pipojen maailmaan. Ottobren numerossa 4/2011 oli pari pipomallia, ja ajattelin kokeilla näitä Muraveinikiä ja Lucovicaa.

No ton pupukankaisen surautin tietenkin läpät umpeen ja kattokaas norsua, tein ulkopuolesta sisäpuolen. Voi huokaus! No, korjasin läppäongelman ja tavallaan kiinnyin noihin nurinpäin oleviin norsuihin. En nyt sitten tiedä, alanko sittenkään korjata siitä saumaa.

Norsukangasta on vielä jäljellä ja vaikka en haluaisi liikaa paljastaa suunnitelmia, on haaveissa tehdä välikausihaalari, tai no semmoinen kesähaalari ehkä ennemmin, jossa on hupussa tuota norsua. Idea syntyi oikeastaan vasta nähtyäni norsua käytettävän Aenon blogin välikausipuvussa. Näin norsun uudessa valossa ja alkeelliset paitasuunnitelmat muuttuivat muuhun käyttöön.

Metrisestä pupupaidan palasta on tullut L-koon t-paita miehelle, tämä pipo ja tulossa vielä pojan t-paita. Vaikkei ilmanen ollutkaan, niin oikiastaan money well spent. Tilkkuja olis vielä halukkaalle...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...