keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Myydään vaatteita

Laitanpa tässä vähän esimakua kamppeista, joista haluaisin eroon. Kuvat näissä on älyttömän huonoja, joten sanallinen kuvaus kunnosta luotettavampi...Näille oon laittanut alustavasti hinnatkin, mutta saa tingatakin. Ja miksi olisin mieluusti myymässä? No, mulla on läjä, jotka voin myös ihan vaan antaa. Mutta haluaisin hiljalleen kerätä käyttöastiastoa, koska syömäreitä on neljä ja esimerkiksi käyttökeittolautasia meillä on viisi. Entisvanhaan varmaan nuoltiin lautanen ja laitettiin heti kaappiin odottamaan uutta kierrosta, mutta niin kauan kun mulla ei oo viittä kättä, soisin, että puurolautasia löytyisi ainakin kahdeksan, jotta samana päivänä voisi vielä syödä keittoa...

En nyt oleta, että nämä menevät nyt kuumille kiville, mutta jos jokin kiinnostaa niin huikkaa, ja tingatakin saa!

Tähän alkuun mielestäni aivan huippu vintagetoppatakki talven lämmikkeeksi! Ihan ok kuntonen, ei välity kuvasta mutta kirkkaankeltanen, ja kauluksessa poron kuvia :) Tästä voisin pyytää kaikista eniten kun on niin uniikki tapaus, 10 e.
Tämä lyhythihainen collegetakki irtoaisi parilla eurolla.
Tämä pitkä villatakki on kiva lämmike talveksi. 3 e.Tämä violetti mekko lähtis 3 eurolla.Tätä Gsus-mekkoa on kehuttu paljon. Ostettu aikoinaan Berliinistä, joten tuskin kävelee heti vastaan. 5 e.Tämä Gsus-mekko on samoin Berliinistä eikä tässä oo mitään vikaa. Ehkä voisin koittaa saaha tästä 7 e, mutta saa tingatakin.No vielä yks Berliinin aarre, Friedrichshainin jokasunnuntaiselta Boxin kirpparilta uutena ostettu erään ranskalaisen suunnittelijan surauttama hame. Tätäkin voisin kokeilla saaha menemään 7 eurolla.Liituraitableiseri, jossa ei oo yhtikäs mitään vikaa, vaikka 3 e. Myyn pois näitä pitempiä malleja, niinku villa/neuletakkejakin ois useampi.

5 kommenttia:

 1. Njahhas, njahhas, minkäköhän kokosia nää niinku ois? Jos mua esim kiinnostas tuo toppatakki ja kaikki noi kolme mekkoo :)

  VastaaPoista
 2. No ne vois olla just sulle! Varsinki toppatakki ja pinkki mekko, ne on niinku XS ehkä, vaikka menee S-kokonaki...En ikimaailmassa luopuis toppiksesta, ellei se olis mulle turhan napakka. Vihreä joustaa, mutta jos siitä tykkää niin voi kaventaa. Violetti on kans joustavaa, en osaa sanoa miten istuu. Sun pitää tulla kokeileen :)

  VastaaPoista
 3. No kuuleppa, ollaan tulossa ens tiistaina sinnepäin, ku mun yks kamu asuu siinä aika neuvolan huudeilla...pitäskös sillon koittaa nähä teitäkin? Eli ootteko kotosalla ens tiistaina joskus aamupäivä/iltapäivästä? Me ollaan jos ilma sallii menos ainaki siihen yyberhienoon puistoon mikä siel on, tulukaa teki niin tapaat sen mun yhen kamun joka asuu sielläpäin, tosi kiva tyyppi sekin :)

  VastaaPoista
 4. En vielä tiiä, mutta ollaanpas yhteyessä! Jos oot joka tapauksessa tulossa tänne huudeille, niin varmaan riittää ku tietää maanantai-iltana...?

  VastaaPoista
 5. riittä vaikka vasta tiistai aamusellakin, ollaan tulossa joskus 10pintaan--12...13...jotain sellasta.

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...