keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Vuoden paras huonekaveri

Tämä voisi olla tarina aivotyön turhauttavuudesta tai vaihtoehtoisesti maailman parhaasta huonekaverista, joka muisti kaveria hänen saatua lapsen. Voihan se olla että lapsi on ehtinyt hyvästi toiselle vuotta, mutta vauvalahjan värkkäsin...

Lisätään epärealistiset odotukset vauvalahjan tekemisestä itse ja paisutetaan vielä ajatus setiksi, ei kun kahdeksi! Ja lopputuloksena on kaksi mekko-housu-settiä koossa 86. Tarjoiltuna kera salamavälähdyksen. Tadaa!


Olen rypyttänyt mekon etuosat framilonilla, samoin pöksyjen "polvipussit" molemmista sivusaumoista molemmin puolin. Kaavat ovat Ottobren lehdestä 4/2013 ja jos joku sattuisi oikeasti tarvitsemaan juuri näitä kaavoja niin varmista hyvä ihminen, heitän nyt hatusta.

Kuningatarkangas (vai liekö prinsessa?) Verson puodista, vaihtarikamaa. Housujen velour samoin muutama vuosi sitten vaihtareilta. Huonekaverini pitää väreistä, joten niitä saaman.


Lahkeisiin värkkäsin jopa pikku rusetit.


Toisessa setissä LiandLon isoäidinruutua ja Kangastukusta tilattua velouria. Tein pikku rusetin rypytyksen kohdalle.


Mekkojen pitäisi olla silläviisiin löysät, että alle voi laittaa pitkähihaisen paidan.

Olen antanut kaikkeni näille seteille eikä musta irtoa muuta juttua. Lisäksi synkistelen vähän olemistani sosiaalisessa mediassa. Synkistelen myös toissapäivänä hukkaamiani hammaskiskoja. Pitäisi lopettaa synkistely.

4 kommenttia:

  1. Vauvalahjojahan tarvitsee juuri eniten tuossa vaiheessa, kun kukaan muu ei enää lahjo ja lapsi alkaa todenteolla sotkea vaatteita harjoitellessaan syömään itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on se näinkin, ja tossa vaiheessa vaatteet menee jo pidempään päälle.

      Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...