maanantai 13. lokakuuta 2014

Kesäisiä vadelmia ja se puuttuva rentoutumisen ykkösjuttu

Ajattelin tässä kohta juuri könköillä kellariin katselemaan, mitä keskeneräisiä ompelutöitä sieltä oikein löytyykään. Olipa elämässä sellainen absurdi vaihe, että seurailin tosi paljon ompelujuttuja ja kangasuutuuksia ja kaikkea sellaista, ja lueskelin muiden ompelujuttuja Facebookissa. Nyt on käynyt niin, että jossain vaiheessa mut on vissiin potkaistu ulos paikallisesta ompeluryhmästä, kun en varmaan oo FB-käytön vähäisyyteni vuoksi käynyt huutamassa johonkin ketjuun hep.

No, näinkin on ihan hyvä, vaikka tietenkin olisi ollut kivempi pysyä ryhmässä.

En ole niin seuraillut kangasuutuusrintamaakaan, vaikka muiden ompeluksia katselen edelleen mielellään. Mieleni on vallannut jännä tyhjyys: jotenkin puuttuu se tämänhetkinen rentoutumisen ykkösjuttu. Mitä olisi esimerkiksi kaikista kivoin tehdä silloin, kun ei jaksa enää niin panostaa että vaikka siivoilisi tai tekisi töitä, tai jos oikein erityisesti haluaisi itseään hemmotella ja rakastaa? Toisaalta on hyvä näin, kun mielessä ei juuri nyt ole isompia asioita, tai aina nyt jotain, mutta sellaisia välittömiä juttuja, jotka imevät kaiken energian.

Tämä rakeinen kännykkäkuva esittelee lähes myöhästyneen koululaisen, joka hifistelee rannekelloaan sopivaan asentoon. Kuvan mekko on varmaan yli puoli vuotta lojunut keskeneräisenä ja kangas on Viljamin Puodista. Mekon kaava on Circus Horse ja siitä tuli ilmeisesti mieluinen.


Mulla on suttukuva myös parvekkeella ilakoineen enkelinsiiven kukasta. Nyt se on palaillut sisätiloihin varjostavan peikonlehden viereen, sen kukat ovat haalistuneet ja muutenkin sillä taitaa olla vähän masentunut meininki. Selviäthän kevääseen?

Minä lakkasin kynnet kesävärillä.2 kommenttia:

 1. Nakattu ulos? Okei... Aika erikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan, mutta siellähän on niitä hep-ketjuja.

   Mulla on oikeastaan mielipide hep-ketjuista: en oikein ymmärrä, miksi passiivisemmat jäsenet pitää potkia pois. Miksi ompelukanavasta tulee niin yksityisten ot-juttujen paikka, ettei siellä voi pitää passiivisempia "roikkujia"?

   Toisaalta varmasti pääsisin takaisin, jos hakisin ryhmään. En ainakaan ole hiljaisuudessani siellä mitään öykkäröinytkään. Mutta siellä oli niin paljon muuta kuin ompelujuttua, niin ehkäpä se on sopiva ryhmä jollekulle muulle kuin minulle, kun en niin juttele ot-asioita siellä.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...