perjantai 7. helmikuuta 2014

Kuumepäivä

Sain sairastupalaisesta muutaman kuvan vasta ommellussa yöpuvussa. Hihat ovat jämäpala LiandLon trikoota, kirahvijersey on syksyn "salaisesta pakettivaihdosta", kun paikalliset harrastajat vaihtoivat salaiset paketit kankaita keskenään. Taitaa olla alkujaan Ikasyriltä.

Olen yrittänyt viihdyttää itseäni blogeja lukemalla, mutta jostain syystä nyt on mieletön rytinä blogiyhteistyöpostauksia ja mainoksia. Joskus olisi helpompaa hyväksyä asiat sellaisina kuin ne ovat. Toisinaan inhoan omaa särmikkyyttäni. Olisi helpompaa mennä ison porukan mukana, ihan kaikessa. Joskus inhoan niitä pieniä ääniä mielessäni, jotka pakottavat ajattelemaan toisin. En nyt sinänsä ärsyynny, jos joku tekee blogiyhteistyötä, itsehän sitä blogit listoilleen valitsee. Mutta sisältö vähenee ja ostamisen hurmos lisääntyy. Kyllä minä siinä pientä onttoutta tunnen.

En minä blogimainoksia niin vakavasti ota, muusta on kyse. Työ tuntuu raskaalta ja siksi on hankalaa saada ajatuksia ulos, ne ovat vähän yhteiskunnanvastaisia. Ahdistaa suomeksi sanottuna.

Mutta se on tätä arkea tämä. Pienet sairastupalaiset ovat virkeää sakkia.


Pian mukana on sählymaila...


...joka onkin kohta hevonen.


6 kommenttia:

 1. Hyvin toimii puku tarpeeseen kuin toiseenkin. Tsemiä työahdistukseen, tuulimyllyjä vastaan on välillä raskas taistella..?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos. Tunnen oloni ihan idiootiksi. Mutta jokainen päivä tai jokainen vuosikaan ei ole samanlainen. :)

   Poista
 2. Itsekin tähän sielunsa myyneiden blogiyhteistyöhön suostuneiden joukkoon kuuluvana (tämä nyt vähän tämmöstä ironista, oikeesti oon vieläkin imarreltu että joku ihan oikeesti tulee lukeneeksi joskus blogiani enkä siksi oo missään määrin pahoillani että suostuin) aattelin, että saattaa monesta näissä pikku piireissä pyörivästä tuntua hiukan yliampuvalta tykitykseltä, kun tämä kyseinen firma on ilmeisesti ehdottanut yhteistyötä aika monelle ja pyytänyt kaikkia julkaisemaan yhteistyöpostaukset juuri nyt samaan aikaan. Eli ainakaan tämän osalta ei pitäisi kestää kauaa, että palataan normaalitilaan, ja voit taas huoletta selata blogeja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo, siinä kannattaakin olla tarkkana ettei joku Nosh pahoita mun herkkää mieltä ;) Ei olis mullekaan mahdotonta ommella jostain sponsoroidusta kankaasta, aika viatonta touhua sinällään. Mun yhden päivän lukuelämyksessä oli vaan paljon muutakin kuin ompelublogeja ja kaiken kaikkiaan runsaasti tuotehehkutuksia, oli kyse sitten kupista, kiposta tai ruoka-aineesta. Kun eihän se koskaan niin mene, että sain tämän tuotteen blogiyhteistyön kautta ja on kyllä aika paska!

   Mun mielestäni on oikeasti hyvä idea pienille kotimaisille firmoille markkinoida tuotteitaan taitavien ompelijoiden blogien kautta, saa näkyvyyttä ja se tuo inspiraatiota muille. En vaan ole kohdeyleisöä! (Tällaisten mainosten, en tosiaankaan aatellut boikotoida blogeja.)

   Poista
 3. Olipa kiva yllätys törmätä blogiisi. Jaan kyllä ton blogiyhteistyöpostauksiin liittyvän ahdistuksen. En yleensä ikinä lue niitä. Ei vaan pysty.

  Mutta jäinpä tältä istumalta heti lukijaksi, koin niin suurta samaistumista. Heh.

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...