sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joululahja äidille

Onneksi en ajatellutkaan tekeväni itse joululahjoja kovin monelle. Mekko vanhemmalle kummitytölle ja pipo veljelle riittivät. Sain nyt viimein hieman tuskanhiellä valmistuneen yöpaidan äidilleni valmiiksi.

Viskoositrikoo on Eurokankaan palalaarista, arvelin että äiti saattaisi lämmetä kuosille, kun tykkää sinisestä. Malli on puhki kuluneesta yöpaidastani. Yleisvaikutelma on tietenkin magee & seksikäs.

En osaa kuvitellakaan, millaista on vääntää läjittäin käsin tehtyjä lahjoja omien hienojen visioiden pohjalta. Varmaan aika karmaisevaa. Muille tehtäessä tupeksin tuplasti tai triplasti, ja lopputulos on mitä on.

Näin aattoa odotellessa aika on sujahtanut kivasti tuhotessa rytöläjiä, nääs teatterilippujen muodossa olleet neljä joululahjaa olivat hankkijaltaan päässeet näppärästi hukkumaan. Ei ole onnea ollut löytämisessä, mutta pinot, läjät ja kasat ovat huvenneet.

Paras vain pysähtyä olemaan hetkiin. Tässä taisi olla viimeinen "velvollisuuteni", muutenhan elämäni on täysin vastuista ja velvollisuuksista vapaata, röh röh.

Enpä lupaakaan olla tulematta tänne joulunpyhinä. Eihän sitä tiedä, mitä jouluahdistusta pitää päästä purkamaan!

Jaahas! Naapurin koirat hiippailivat pihalle. Kuurompi tulee syömään lintujen läskiä. Kissa tuli kattelemaan ikkunan taakse, toisen häntä heilahtaa, toinen maukaisee moro. Raportti päättyy.


1 kommentti:

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...