lauantai 4. elokuuta 2012

Lipaston tuunaus ja muita arjen sankaritarinoita

Olen ankarasti yrittänyt orientoitua arkeen edelleen jatkuvien vierailujen ja marjastuksen ohessa. Yksi kesäloman tavoite saatiin päätäntöön: tyttärelle tuunattu klaffilipasto.

Kyseinen lipasto on vuosimallia 1980 ja vanhempieni aikoinaan Sotkasta hankkima, Katariina-merkkinen. Sen väri oli elähtänyt mänty, joten hionnan jälkeen lipasto sai ylleen valkoisen maalin.


Annoin lapsen valita vetimiä, jotka hankittiin Colore-putiikista.


Tällaisia ne ovat. En itse ole kovin leikkisä sisustaja enkä usko, että itse käyttäisin näitä vetimiä, jos lipasto tulee pois lasten käytöstä omaan käyttöön. Alkuperäiset numikat ovat kuitenkin tallessa ja kai lastenhuoneessa saa jotain leikkisää olla...

Tämä kasvukaden satoa ajattelen lasi puolityhjänä -periaatteella, en oikein itsekään tiedä, miksi. Pihatöissä kukkia on katkeillut, kukinnat ovat menneet hassusti niin, että pihalla on pelkkää vihreää, porkkana ei kasva... Mutta kasvimaalta saa jo paljon syötävää ja kyllä pihakin menettelee. Pitää vaan pysyä poissa omakotitalojen pihoilta.
Nämä ovat avomaankurkkuja älyttömän rankkasateen jälkeen. Saivat vähän hiekkakylpyä...
3 kommenttia:

 1. hIHHiii, hauskoja nuo hiekkahuurretut kurkut! Anteeksi vain... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on uljaita, erityisen kauniita biodynaamisia Öko-, luomu- ja biokurkkuja, joiden tuottamisessa ei ole riistetty kuin minua, joten suuta suppuun siellä, niissä ei ole kerrassaan mitään huvittavaa! Tämä on vakava asia...

   Poista
 2. Onpas ihana klaffilipasto! Vetimetkin ovat nätit ja sopivat oikein hyvin lastenhuoneeseen. Tyttö on varmasti tyytyväinen, jos kerran sai valita nupitkin itse :)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...