maanantai 29. elokuuta 2011

Rouskuja ja kukkapenkin täydennystä (hieman alakuloakin)

No niin, eilisen virkistäydyin sienimetsässä muutaman tunnin rouskureissulla (kokosin myös muhennosainekset lampaankäävästä, kangastatista ja punikkitatista) ja lisäksi pääsin käymään perennoja katsomassa. Hain taloyhtiön kukkapenkkiin hieman täydennystä, kun siellä on sopiva kolo komeamaksaruoholle. Punahattuja hain, mutta olivat loppuneet.

Itselleni laitoin pari tarhaväriminttua ensi kesää ajatellen.

Olen ihan hullaantunut perhoskasveihin. Lisään kohta kännykältä kuvaa kamtsatkanmaksaruohosta, jossa pörräsi alituiseen perhosia ja muita hyönteisiä. Lisäksi itselleni muistutus, että viehätyn myskimalvan väristä ja muodosta ja joskus voisi tehdä sillä jotain, siis tulevaisuudessa.

En ole saanut noin muuten paljon aikaan ja olo on taas lässähtänyt. Vietän liikaa aikaa tietokoneella ja se jurppii. Haukun riippuvuutta, vaikka itsekin roikun netissä. Elämä tuntuu niin lyhytjännitteiseltä. Kaikenlaisia blogiaiheitakin on mielessä pyörinyt, mutta jospa saisin nyt paikkoja kuntoon. Pitäisi listata, mihin kaikkeen tarvitsee putki- ja sähkömiestä sekä sortteerata, mitä kaikkea remontointikamaa voisi lahjoittaa eteenpäin. Kun remontti alkaa olla valmis, alkavat omakotitalohaaveet :) Hullutusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...